Daftar Ahli ShakleeCARA NAK JOIN AHLI SHAKLEE

Anda berminat  untuk menyertai Shaklee???
Bonus bulan-bulan…income tambahan…untuk kegunaan keluarga .....
Anda boleh join untuk kegunaan sendiri atau jadikan ianya satu bisnes yang menguntungkan. Hanya bermodalkan RM 75 paling kurang, anda mampu untuk mengecapi bonus dan income 2 angka, 3 angka, 4 angka dan boleh mencecah sehingga 6 angka…jika anda fokus dan yakin Insyaallah…semua ini bukan mustahil…

Cara nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM75 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1099978 sebagai sponser/upline.

PILIHAN CARA MENDAFTAR DIRI:-

  • RM 65 > DAFTAR SENDIRI DI BRANCH – gunakan ID 1099978  sebagai SPONSOR
  • RM 75 > SAYA YG TOLONG DAFTARKAN – MEMBER KITS AKAN DIPOS
  • KEAHLIAN PERCUMA > PEMBELIAN MELEBIHI 200 POINTS (HARGA BARANG  RM 700)


Perlukah  maintain point dalam Shaklee?

Keahlian adalah seumur hidup. Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri atau kongsi dengan saudara-mara, tak perlu risau nak capai sasaran apa2.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 1099978  sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan kami  dan akan mendapat bimbingan sepenuhnya oleh upline yang lain. Kami tidak akan membiarkan anggota kumpulan kami yang berminat berniaga menjalankan bisnes keseorangan. Macam-macam medium dan kaedah boleh di pelajari dengan join kumpulan kami. Ilmu untuk di kongsi dan dikembangkan. InsyaAllah setakat ni tiada yang kedekut untuk menyumbangkan ilmu masing-masing.

Jika anda berminat nak menambahkan income…dan nak memajukan lagi ekonomi anda…anda sangat-sangat di alukan menyertai GROUP kami..dengan bimbingan daripada pakar yang telah lama bertapak  dan mempunyai pengalaman dan ilmu yang luas tentang produk Shaklee.


Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya : di  mrsghiey@gmail.com   atau sms/whatsapp 012-9624079  untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment

You may also like these stories

Rahsia kesihatan semulajadi